سدیم لوریل سولفات

سولفات لاریل سدیم با فرمول شیمیایی NaC12H25SO4  بوده، و نام دیگر این ماده، سدیم دودسیل سولفات (SDS)، به اختصار SLS نامیده می شود. که به عنوان رایج ترین سولفات های سطح فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاک کننده های سنتزی با قدرت زیاد و جزو سورفاکتنت ها (مواد فعال سطحی یا مواد موثر) می باشد.  این ماده یک ترکیب شیمیائی امولسیون کننده، پُف‌دهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، دترژنت‌ها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد.

کاربردهای مهم ماده اولیه سدیم لوریل سولفات در صنایع:

  1. در تولید مواد آرایشی بهداشتی مثل: انواع شامپوها، خمیردندان، کرم، لوسیون، صابون و…
  2. در تولید انواع مواد شوینده و پاک کننده

موارد ایمنی محصول سدیم لوریل سولفات:

  1. تماس مستقیم ماده با چشم خطرناک است.
  2. تماس مستقیم ماده با پوست، منجر به بیماری های پوستی می گردد.
  3. تماس مستقیم ماده با دهان منجر به احتمال ابتلا به برخی بیماری های مخاط دهان می گردد.